Mijn naam is Daniëlle Wesbonk (1969). Ik ben afgestudeerd in danielle_wesbonk-cranio-sacraal-therapeut-amersfoort december 2008 aan de Peirsman Academie en heb sinds 2009 een eigen praktijk voor cranio-sacraal therapie in Hoogland, Amersfoort. Jaarlijks vergroot ik mijn vakkennis door middel van bijscholing, nascholing en intervisies met andere collega’s. Ook doe ik veel aan persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding voor cranio-sacraal therapie is voor mij een keerpunt geweest in mijn leven. Het heeft mij geholpen weer thuis te komen bij mezelf. Bij mijn eigen kracht, mijn eigen rust, mijn eigen talenten.

Cranio-sacraal therapie is op mijn pad gekomen op het moment dat ik zelf op de bodem van mijn eigen put zat, zowel fysiek als emotioneel. Ik had keuzes gemaakt in mijn leven waar ik onderweg mijn eigenheid was kwijt geraakt. Cranio-sacraal therapie heeft mij geholpen mijn leven weer opnieuw op de rails te zetten. Meer in balans, dichter bij mezelf. Ik heb geleerd mijn eigen grenzen te bewaken en beter om te gaan met mijn fysieke beperkingen. Daardoor zit ik weer beter in mijn vel en ervaar ik meer vreugde en vitaliteit.

Tijdens een cranio-sacraal sessie combineer ik mijn vakkennis en levenservaring met mijn intuïtie. Hiermee stem ik mij af op de eigenheid van iedere cliënt, waardoor iedere sessie uniek en persoonlijk is.

Ik geniet van mijn werk, zeker als mensen tevreden zijn over de sessies, omdat ze merken dat ze zich beter gaan voelen. Uit ervaring blijkt dat cliënten beter slapen, minder last hebben van spanningen, of soms heldere inzichten krijgen in hun eigen situatie. Pijnklachten verminderen vaak of verdwijnen. De resultaten zijn heel uiteenlopend en persoonlijk en vaak relatief snel merkbaar.

De kracht en de eenvoud van deze therapie blijven mij verwonderen. Mijn werk als cranio-sacraal therapeut maakt mij blij en het motiveert mij nog meer dat ik kan bijdragen aan een samenleving waarin meer mensen in balans zijn.

Meer informatie of afspraak maken?

Benieuwd wat cranio-sacraal therapie voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.