Hieronder vind je een ervaringen van een aantal cliënten die ik reeds behandeld heb met cranio-sacraal therapie. Dit zijn eerlijke betrouwbare reviews van mensen die hun ervaringen wilden delen en mij toestemming hebben gegeven deze te publiceren.

“Ik kreeg klachten, een ontsteking van de slijmbeurs aan mijn schoudergewricht. Deze bleven een aantal dagen aanhouden en verergerden ondanks pijnstillers met ontstekingsremmer. Na overleg met mijn huisarts en met Daniëlle had ik ervoor gekozen een aantal behandelingen bij haar te ondergaan. Ik heb me volledig kunnen ontspannen tijdens de behandeling door de rustige duidelijke aanwijzingen van de behandelaar Daniëlle. De ontspanning hield ook na de behandeling aan. Het was een bijzondere ervaring, voor mij (ik ben behoorlijk rationeel). Na de eerste behandeling trad er al een lichte verbetering op en na de tweede behandeling bleek dat het genezingsproces volop werkte. De pijn was weg en de ontsteking was twee weken na de tweede en laatste behandeling weg.”
Mevr. A. Bolt te Amersfoort

“Cranio therapie bij Danielle bevalt me erg goed. Ik ben naar Danielle toegegaan omdat ik erg vermoeid was en veel vage klachten had. Via de reguliere geneeskunde kwam er maar geen verbetering. Na een stuk of drie sessies merkte ik dat ik me een stuk fitter ging voelen. Ik ga nu nog een aantal keer per jaar naar haar toe. Met name wanneer mijn klachten weer toenemen of als ik niet zo lekker in mijn vel zit.
Vorig jaar ben ik ook met mijn zoontjes naar haar toe gegaan. Mijn oudste heeft luchtwegklachten en ligt regelmatig in het ziekenhuis. Ik zie het altijd aankomen maar kan, op het toedienen van medicatie na, niet veel voor hem doen. Door de sessies bij Danielle heb ik al een aantal keer gemerkt dat de klachten niet toenamen en dat daardoor een ziekenhuisopname vermeden kon worden.
Zoals u kunt lezen ben ik erg te spreken over de Cranio therapie en kan ik het iedereen aanraden.”
Ingrid te Amersfoort

“De Cranio-Sacraal Therapie heeft mij voor een groot deel van mijn klachten afgeholpen. Mijn klachten bestonden uit hevige pijn, voornamelijk afwisselend in beide armen, maar ook elders in mijn lichaam. Bezoeken aan doktoren en specialisten brachten geen soelaas. Deze alternatieve geneeswijze was voor mij zeer bevredigend.”
Mevr. R (77 jaar) te Hoogland

cranio-sacraal-therapeut_hoogland-amersfoort_Danielle_Wesbonk

Meer informatie of afspraak maken?

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NCSV, de RBCZ en bij de SCAG. Hierdoor zijn er diverse zorgverzekeraars die mijn cranio sacraal behandelingen vergoeden. Mijn praktijk voor cranio-sacraal therapie is in Hoogland, gemeente Amersfoort. Benieuwd wat cranio-sacraal therapie voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.